Zen weekend voor vrouwen

                                                     In Buirefontaine   

Heb jij ook nood aan een weekendje heerlijk ontspannen?

  • genieten van de rust, luchtigheid en lichtheid

  • je volledig overlaten aan het moment dat zich aanbiedt

  • met stiltemeditatie, qigong, mindful yoga, dans, ontspanningsmassage en lekker eten

Wil je graag inschrijven of meer informatie? Mail dan naar ann@dezijwegel.be 

Dan is dit Zen-weekend wellicht iets voor jou en nodigen we je graag uit om met ons mee te gaan! Gedurende dit hele weekend organiseren we diverse begeleide workshops die jou stapsgewijze helemaal in ontspanning brengen. We gebruiken hiervoor verschillende technieken, waarvoor je geen enkele ervaring hoeft te hebben. Heb je die wel? Dan is dat mooi meegenomen.

We organiseren dit weekend in Buirefontaine, nét over de grens in Frankrijk. Niet zo ver van huis dus, en toch in een heel andere wereld. De stilte die er heerst, de prachtige natuurlijke omgeving en het lekkere vegetarische eten zorgen ervoor dat je niet veel nodig hebt om je meteen in een ontspannend vakantiegevoel te brengen en zorgen voor de ideale context van onze begeleide workshops.

We houden ook heel bewust dit weekend alcoholvrij.

Tijdstip: van vrijdagavond 17 mei 2024 t/m zondagnamiddag 19 mei 2024

Deelname: 395 euro pp, inclusief 2xontbijt, 2xlunch, 2xdiner, drank en versnaperingen tussendoor

Locatie: Centre Buirefontaine, 4 Hameau de Buirefontaine, 02500 Aubenton, Frankrijk. Carpooling kan worden gefaciliteerd op aanvraag.

Doelgroep: voor vrouwen, minimum leeftijd 18 jaar, geen enkele meditatie/qi gong ervaring vereist

Aantal: 12 à 17 personen

Professionele begeleiding: Ann Vercauteren en Judith Spillemaeckers

Wil je graag inschrijven of meer informatie? Mail dan naar ann@dezijwegel.be 

''Judith en Ann hebben de gewoonte om verschillende deelnemers in groep te begeleiden naar een ontspannen, ongedwongen en relaxed gevoel. Ze hebben elk hun expertise in het begeleiden van verschillende meditatievormen. Beiden weten ook hoe belangrijk het is om tijd en ruimte te creëren om tot rust te komen, heerlijk te chillen en te mogen thuiskomen in jezelf.''

Feedback van deelnemers Zen weekend 2023:

''Oh ja! Wat heb ik ervan genoten en de herinneringen van verbondenheid, gewoon kunnen zijn in alle kwetsbaarheid, zottigheid, vreugde, zindert nog na.. Bedankt voor jullie warme, liefdevolle begeleiding. Het was ook een fijne plek, met lekker gezonde voeding, rekening houdend met de behoeftes'' - Min
"Dit zen weekend heeft me zoveel deugd gedaan... Het was zalig, en leuk, en de week erna had ik tonnen energie. Ik kom zeker terug volgend jaar! - Ingrid"