Wie ben ik 

Al heel mijn leven gepassioneerd door de mens en in het bijzonder de psyche van de mens. Ik hou ervan mensen te inspireren en motiveren om hun ware zelf te (her)ontdekken. 

Al heel vroeg werd ik geconfronteerd met verlies van een dierbare, mijn vader, en kwam zo op het pad van mindfulness terecht. Het hielp me doorheen de eerste moeilijke jaren en ik ontdekte er een grote kracht in: vertrouwen! We hebben dit allemaal in ons, echter raken we de weg wel eens kwijt.  

Door mijn werkervaring in de sociale sector als opvoeder, co√∂rdinator en als trajectconsulente bij VDAB Antwerpen, ontdekte ik wat voor mij echt belangrijk is: andere mensen terug in hun kracht laten staan, energieker en meer in evenwicht. 

Na het volgen van een mindfulness-en compassietraining ging ik me drie jaar verdiepen in deze wereld van 'zijn'.  Regelmatig neem ik deel aan retraites en bijscholingen.  De ruimte en rust die ik ervaar in het bewuster leven wil ik graag aan je doorgeven! Het volgen van een training is een geschenk aan jezelf geven! 

 Wat startte met het geven van individuele trainingen in 2016, groeide uit tot het geven van groepssessies mindfulness en meditatie momenten in groep.  Daarnaast geef ik ook training aan o.a. leerkrachten en mensen uit de zorgsector. 

 Nadat ik de opleiding Mindful Run/Walk instructeur deed, startte ik ook met geven van lessen in de natuur.  

Ik heb zelf ondervonden dat de combinatie van rust, beweging en plezier heel erg nodig is en dat er vaak te weinig tijd voor genomen wordt.  Welkom om vandaag nog je time out te plannen in de vorm van leren mediteren, verdiepen in de wereld van mindfulness of een thema wandeling of training met vrienden, familie of  collega's!        


Warme groet,

Ann