Wie ben ik 

Al heel mijn leven gepassioneerd door de mens en in het bijzonder de psyche van de mens. Ik hou ervan mensen te inspireren en motiveren om hun ware zelf te (her)ontdekken. 

In 1993 werd ik geconfronteerd met verlies van een dierbare, mijn vader.  Daardoor kwam ik terecht op het pad van mindfulness. Het hielp me enorm doorheen de eerste moeilijke jaren en ik ontdekte er een grote kracht in: vertrouwen! We hebben dit allemaal in ons, echter raken we de weg wel eens kwijt.  

Na het volgen van een mindfulnesstraining ging ik me verdiepen in deze wereld van 'zijn'.  Ik nam deel aan opleidingen en deed meerdere retraites en bijscholingen. (In België o.a.- D. Dewulf/ IAm,  Paul V. Hooydonck/ Ehipassiko, Hannes Geyskens/ Mindful Run België en in Nederland/Frankrijk  Ivar Mol/ Ekayano, Diana Aben/Ontdek Yoga- Yoga Nidra teacher training)  

 De ruimte en rust die ik ervaar in het bewuster leven wil ik graag aan je doorgeven! 

 Wat begon met individuele trainingen in 2016, groeide uit tot het geven van groepssessies meditatie.  

Nadat ik de opleiding Mindful Run/Walk instructeur (2017) deed, startte ik ook met geven van lessen ademhaling en ontspanning in de natuur.  

Vanaf november 2023 kwam er Yoga Nidra bij in de meditatie sessies.  

Merk jij ook dat de combinatie van rust, beweging en plezier heel erg nodig is en dat er vaak te weinig tijd voor genomen wordt? Welkom om vandaag nog je time out te plannen in de vorm van meditatie, verdiepen in de wereld van mindfulness of door het boeken van een thema wandeling of training met vrienden, familie of  collega's!        

Namasté,

Ann