OVER MIJ

Al heel mijn leven gepassioneerd door de mens en in het bijzonder de psyche van de mens. Ik hou ervan mensen te inspireren en motiveren om hun ware zelf te (her)ontdekken. 

Al heel vroeg werd ik geconfronteerd met verlies van een dierbare, mijn vader, en kwam zo op het pad van mindfulness terecht. Het hielp me doorheen de eerste moeilijke jaren en ik ontdekte er een grote kracht in: vertrouwen! We hebben deze allemaal in ons, echter raken we de weg wel eens kwijt.  

Door mijn werkervaring in de sociale sector als opvoeder, co√∂rdinator en als trajectconsulente bij VDAB Antwerpen, ontdekte ik wat voor mij echt belangrijk is: andere mensen terug in hun kracht laten staan, energieker en meer in evenwicht. 

Na het volgen van een mindfulness training ging ik me drie jaar verdiepen in deze wereld van 'zijn'. Zo fascinerend, effectief en puur! Dat wou ik graag doorgeven! Wat startte met het geven van individuele trainingen evolueerde naar groepstrainingen. Na het volgen van de opleiding Mindful Run/Walk instructeur startte ik ook met geven van lessen in de natuur. Mindfulness, lopen of wandelen worden gecombineerd met de Buteyko methode (ademhalingstechniek).  Een zeer krachtige methode die je leven een boost kan geven! Welkom tijdens een van de wandelingen of runs! 

Ik ben heel dankbaar en blij dat ik kan doen wat ik doe!

 Namast√©

Ann